Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Key Technology ( China ) Limited
Αρχική Σελίδα

Key Technology ( China ) Limited

Κίνα Key Technology ( China ) Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Key Technology ( China ) Limited Πιστοποιήσεις
Ο επαγγελματισμός και η πίστη σας είναι ασύγκριτοι. Είμαστε υπερήφανοι για να διατηρήσουμε μια συνεργασία με τη βασική τεχνολογία και θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας.

—— PASCAL LESAGE

Ο κύβος Geschäftsbeziehung uns und βασικά ist Technologie lange und wir uns auf weitere gute und erfolgreiche Jahre.

—— Jens Radenbach

Είμαι Online Chat Now

Key Technology ( China ) Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited Key Technology ( China ) Limited
Μπροστινό Receiption Γραμμή παραγωγής Electronica 2018 στη Γερμανία δωμάτιο γραφείων Κτίριο γραφείων Washable πληκτρολόγιο μετάλλων Αδιάβροχο πληκτρολόγιο πυριτίου Ανθεκτικό πληκτρολόγιο μεμβρανών πετρελαίου πληκτρολόγιο οχημάτων Υπόδειξη της συσκευής
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 15,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Περίπου εμείς:

 

Η βασική τεχνολογία καθιερώθηκε το 2006, η οποία είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παροχή του αδιάβροχων IP65/IP66/IP67/IP68 βανδάλων του του βιομηχανικών/ιατρικών/στρατιωτικών/θαλασσίων πληκτρολογίου/αριθμητικού πληκτρολογίου/trackball/touchpad κ.λπ. απόδειξης.

 

Η βασική τεχνολογία Κίνα περιόρισε τους πελάτες περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση, το αεροδιάστημα, τις χημικές ουσίες/Petro, τα τρόφιμα & το ποτό, την υγειονομική περίθαλψη, τις τηλεπικοινωνίες/τα μέσα, την υψηλή τεχνολογία, μεταφορά-αυτοκίνητος, την κατασκευή, τις χρησιμότητες & τους πόρους, τον πολτό και το χαρτί - κυβέρνηση/υπεράσπιση, τα πανεπιστήμια και τον ακαδημαϊκό κόσμο, τα μουσεία/τις δημόσιες επιδείξεις και τις διάφορες βιομηχανίες.

 

Ενεργό, θετικό, και το ομαδικό πνεύμα είναι μια ειδική ιδιότητα των ανθρώπων τεχνολογία Κίνα που περιορίζεται στη βασική. Η αρχή της επιχείρησης είναι βασισμένη στην ευθύτητα, την ακεραιότητα, την επιμέλεια και Thrift, το οποίο στέκεται ως οδηγία συμπεριφοράς μας στο μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο, η βασική τεχνολογία Κίνα που περιορίζεται κινείται προς μια σφαιρική εταιρία τεχνολογίας με το αισιόδοξο και μακροχρόνιο μέλλον.

 

Κίνα Key Technology ( China ) Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Key Technology ( China ) Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ανθεκτικό σχέδιο:
- Ιδανικό για τις εφαρμογές στους πιό σκληρούς όρους.

- Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές NEMA 4, 4X και IP 65 και IP68, κάνοντας τις την απόδειξη βανδάλων, ανθεκτική στη σκόνη, το ρύπο, το νερό και τα διαβρωτικά υγρά.

--Σχέδια που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις για την πιστοποίηση του ISO να εξασφαλιστεί ποιοτικός έλεγχος μεταξύ των προτύπων κατασκευής.

- Τα ακατάλυτα βιομηχανικά πληκτρολόγια και η υπόδειξη των συσκευών είναι μακράς διαρκείας και στάση επάνω στα σκληρά περιβάλλοντα όπου οι χαρακτηριστικές περιφερειακές μονάδες βαθμού γραφείων σας δεν θα επιζήσουν.

- Μια δυνατότητα να αντισταθούν οι ακραίες θερμοκρασίες που επιτρέπει τη λειτουργία στους ψυκτήρες, τις heat-sensitive περιοχές, και άλλα αυστηρά περιβάλλοντα.

- Όλες οι συσκευές εισαγωγής είναι έτοιμο προς χρήση συμβατό σύστημα με τα λειτουργικά συστήματα παραθύρων, MAC OS9/OSX και δεν απαιτούν κανέναν ειδικό οδηγό.

--Οποιαδήποτε γλωσσικά σχεδιαγράμματα είναι διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν τους διεθνείς πελάτες.
- Εξατομικεύσιμα πλήκτρα λειτουργίας που παρέχουν την ευελιξία για τις εξειδικευμένες εφαρμογές.

- Κλειδιά χαμηλός-σχεδιαγράμματος που επιτρέπουν τον αποδοτικό καθαρισμό, το μειωμένο χρόνο απολύμανσης και την προστασία ενάντια στη διαγώνια μόλυνση.
- Αναδρομικά φωτισμένα κλειδιά που επιτρέπουν στους υπαλλήλους για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση εργαζόμενος στα περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.
- Περιπτώσεις πολυανθράκων και ανοξείδωτου διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις συνήθειας.
- Μικρά σχέδια ίχνους που αυξάνουν την κινητικότητα.

- Τα τυποποιημένα τοποθετώντας σχέδια που εγκαθιστούν το περισσότερο πληκτρολόγιο τοποθετούν για την εύκολη ένταξη στα υπάρχοντα συστήματα.
- Πιό εξειδικευμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που εξυπηρετούν σε kiosk/ATM, ιατρικός, στρατιωτικός, τη επείγουσα απάντηση, το βιομηχανικό και υλικός-χειριμένος τέλος μας - χρήστες.

 

Γνωριμία να είναι γνωστές οι ΗΠΑ
1. 13 έτη ιστορίας (από το 2006 6)
 2. ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΜΜΈΝΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΟΥ ISO 9001-2015
3. Τα προϊόντα κάλυψαν 160 χώρες στην παγκόσμια αγορά
4. Εστίαση στα στρατιωτικά/βιομηχανικά/πληκτρολόγια οχημάτων & υπόδειξη των συσκευών
5. Γρήγορη απάντηση, επαγγελματικός τεχνικός σύμβουλος χάρι στους πεπειραμένους μηχανικούς
6. Ανταποκριθείτε στις σφαιρικές εκθέσεις κάθε χρόνο

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Key Technology ( China ) Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Chen

Τηλ.:: 0086 755 89239859

Φαξ: 86-755-89312576

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)